Yogacentrum Dharma

Afspraak in de praktijk

Met de lessen in Yin yoga kun je je lichaam soepel maken en houden, maar soms zitten er blokkades die je niet helemaal weg krijgt zonder een beetje hulp van buitenaf.

Het kan zijn dat je advies wil voor een gezondere levenswijze, denk aan voeding die bij je past. Misschien heb je last van veel stress of een burn-out, slaapproblemen, concentratiestoornissen. Ik kan je begeleiden door middel van Mindfulness,  yinhoudingen op maat, ademhalingsoefeningen, maar ook spirituele begeleiding bij jouw verwerkingsproces.

Dieper liggende blokkades

Buiten mijn opleiding als Yinyoga docente heb ik ook de opleiding Yinyoga Medicine gedaan en hier heb ik geleerd om wat onderliggende onderliggende blokkades beter te begeleiden met functionele osteopathie. Bij functionele osteopathie laten we spiertjes verder ontspannen, die continu aangespannen zijn (vaak onbewust). Je voelt hier bijna niets van. Dit in combinatie met gerichte Yinhoudingen.

“Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond.”

– Patrick Mundus

Mindfulness begeleiding

Momenteel ben ik in opleiding voor Mindfulness teacher. Mindfulness komt oorspronkelijk van de leer van Buddha, waaruit ook de Vipassana meditaties zijn ontstaan. Vipassana en de leer van Buddha pas ik al veel toe in mijn yinyoga lessen. Via deze leer kun je ook rustiger in het hoofd worden, waardoor je meer vrede, vreugde en liefde in je leven gaat ervaren. Ook dit kan verder uitgewerkt worden in de praktijk.

Wil je even sparren?

Weet je niet of een afspraak in de praktijk jou verder kan helpen? Neem dan gerust even contact op, zodat ik met je mee kan kijken!

Voeding en je lichaam

Verder ben ik voedingsdeskundige en heb ook een opleiding Ayurveda gedaan. Want ook voeding kan veel met jouw lichaam doen. Vaak denken we dat we gezond eten, maar iedereen is verschillend van constitutie, dus er zijn geen algemene regels die voor iedereen van toepassing zijn. Ayurveda is een levenswijze die al 5000 jaar oud is en ook wel het zusje van de yoga wordt genoemd. Bij Ayurveda kijkt men naar jouw constitutie en wat daar het beste bij past qua voeding, maar ook levenswijze.

Afspraak maken

Ook als je een beetje vastloopt op jouw psychische pad van bewustzijn of spiritueel ontwaken kan ik jou hierin begeleiden.

Een afspraak in de praktijk is doordeweeks overdag buiten de tijden dat ik yogales geef. Je kunt bellen voor een afspraak.