Yogacentrum Dharma

Afspraak in de praktijk

Met de lessen in Yin yoga kun je je lichaam soepel maken en houden, maar soms zitten er blokkades die je niet helemaal weg krijgt zonder een beetje hulp van buitenaf.

Het kan zijn dat je advies wilt voor een gezondere levenswijze, denk aan voeding die bij je past, Yinhoudingen op maat, een energetische healing om bijvoorbeeld de stress weg te halen of beter te kunnen slapen, maar ook spirituele begeleiding bij jouw bewustwordingsproces. Hiervoor kun je een afspraak bij mij maken voor persoonlijke begeleiding.

Dieper liggende blokkades

Buiten mijn opleiding als Yinyoga docente heb ik ook de opleiding Yinyoga Medicine gedaan en hier heb ik geleerd om wat onderliggende onderliggende blokkades beter te begeleiden met functionele osteopathie. Bij functionele osteopathie laten we spiertjes verder ontspannen, die continu aangespannen zijn (vaak onbewust). Je voelt hier bijna niets van. Dit in combinatie met gerichte Yinhoudingen.

“Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond.”

– Patrick Mundus

Energetisch healen

Ook heb ik een opleiding Pranic Healing gedaan, dit kun je vergelijken met Reiki oftewel energetisch healen. Het energetisch lichaam rond jouw fysieke lichaam wordt dan gereinigd en ontdaan van vervuilde energie en ingestraald met nieuwe schone energie. Vooral stress kun je hiermee snel verhelpen.

Wil je even sparren?

Weet je niet of een afspraak in de praktijk jou verder kan helpen? Neem dan gerust even contact op, zodat ik met je mee kan kijken!

Voeding en je lichaam

Verder ben ik voedingsdeskundige en heb ook een opleiding Ayurveda gedaan. Want ook voeding kan veel met jouw lichaam doen. Vaak denken we dat we gezond eten, maar iedereen is verschillend van constitutie, dus er zijn geen algemene regels die voor iedereen van toepassing zijn. Ayurveda is een levenswijze die al 5000 jaar oud is en ook wel het zusje van de yoga wordt genoemd. Bij Ayurveda kijkt men naar jouw constitutie en wat daar het beste bij past qua voeding, maar ook levenswijze.

Afspraak maken

Ook als je een beetje vastloopt op jouw psychische pad van bewustzijn of spiritueel ontwaken kan ik jou hierin begeleiden.

Een afspraak in de praktijk is doordeweeks overdag buiten de tijden dat ik yogales geef. Je kunt bellen voor een afspraak.