Yogacentrum Dharma

Buiten Yoga in Gorinchem

In het voorjaar en in de zomer geef ik ook buiten les op een prachtige rustige locatie in de natuur. Yoga in de buitenlucht met alle elementen van de natuur om je heen geeft een extra dimensie aan jouw yogales.

Deze lessen zien er iets anders uit dan de Yinyoga in de studio, omdat we dan geen props tot onze beschikking hebben. Ook deze yoga is voor iedereen geschikt.

Deze les bestaat uit het zachtjes losmaken van het lichaam en evenwicht/balans houdingen en toegankelijke Yinyoga houdingen.

Beginmeditatie en savasana

Ook deze lessen beginnen we met een beginmeditatie en eindigen we met een savasana (eindontspanning). Neem zelf een matje mee en pas je kleding aan op de temperatuur. Je kunt op deze locatie ervoor kiezen om in de zon mee te doen of in de schaduw van bomen.

“Zelfs uw grootste vijand kan u niet zo diep kwetsen als uw eigen gedachten.”

– Buddha

Inschrijven voor Buiten Yoga

Op Momoyoga wordt altijd duidelijk aangegeven of het een yoga in de buitenlucht betreft of in de studio. Zodra je ingeschreven staat krijg je de exacte locatie van mij toegestuurd. Gaat de les niet door vanwege het weer, dan krijg je tijdig een bericht van mij en kun je de les een andere keer gebruiken.